Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

13. rujna 2023.

U ponedjeljak, 18. rujna Javno izlaganje Plana upravljanja Regionalnim parkom Mura-Drava i pridruženim zaštićenim područjima ekološke mreže za područje VPŽ

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije, zajedno s Međimurskom prirodom – Javnom ustanovom za zaštitu prirode, Javnom ustanovom za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Varaždinske županije, Javnom ustanovom za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije i Javnom ustanovom Agencijom za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Osječko-baranjske županije, uputila je Prijedlog Plana upravljanja Regionalnim parkom Mura-Drava i pridruženim zaštićenim područjima i područjima ekološke mreže u proceduru javne rasprave, koja traje od 9. rujna do 8. listopada 2023. godine.

Plan upravljanja izrađuje se u sklopu projekta “Razvoj okvira za upravljanje ekološkom mrežom Natura 2000”, koji provodi Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja.

Javno izlaganje Prijedloga Plana upravljanja Regionalnim parkom Mura-Drava i pridruženim zaštićenim područjima i područjima ekološke mreže, za dio Plana upravljanja koji se odnosi na Virovitičko-podravsku županiju, održat će se u ponedjeljak, 18. rujna u Posjetiteljskom centru Dravska priča s početkom u 11.00 sati. Prijedlog Plana upravljanja možete pogledati OVDJE (virovitica-nature.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Share Button