Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

11. rujna 2023.

U subotu, 16. rujna na rasporedu je 31. prekogranični polumaraton Virovitica – Barcs, prijaviti se možete do 14. rujna

Preko tri desetljeća traje suradnja dvaju susjednih pograničnih gradova, Virovitice i Barcsa, na organizaciji prekograničnog polumaratona koji se svake godine trči naizmjenično: jedne godine sa startom u Virovitici i ciljem u Barcsu, a iduće godine sa startom u Barcsu, a ciljem u Virovitici.

Organizatori utrke su Sportska zajednica grada Virovitice, Grad Virovitica i Turistička zajednica grada Virovitice, do su suorganizatori Sportska zajednica grada Barcsa i Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije. Precizirani su svi tehnički detalji utrke, od policijskog i medicinskog osiguranja do trase i osvježenja za trkače.

Ovogodišnji polumaraton trči se u subotu, 16. rujna, sa startom u Barcsu, a ciljem u Virovitici. Start polumaratona je ispred gradskog bazena u Barcsu u 14,00 sati, a cilj je u Virovitici na Vegeški. Uz polumaraton trčat će se i mala utrka od obilaznice (Šećerana) do Sportskog centra Vegeška u dužini od 5,8 kilometara. Prijave za trku primaju se zaključno do 14. rujna.

Podizanje startnih brojeva ili “chip-timera” je na dan utrka u Virovitici od 11.00 do 13.00 sati na prostoru Veleučilišta u Virovitici. Prijave se šalju poštom na adresu Sportske zajednice Grada Virovitice, Matije Gupca 63, Virovitica, na fax: 033/ 721-302 (033/ 722-170) ili na e-mail adrese: zsu.vtc@vt.htnet.hr ili zsuis-vpz@vt.t-com.hr

Organizator osigurava prijevoz natjecatelja autobusima na start trke (5,8 km) obilaznica Šećerana, kao i na start velike trke u Barcs. Polazak autobusa na start trke (5.8km) obilaznica Šećerana je u 13.30 sati sa SRC Vegeška, dok je polazak autobusa na start u Barcs u 13.00 sati.

Više informacija pročitajte OVDJE

(virovitica.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Share Button