Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

25. svibnja 2023.

U tijeku prijave za besplatnu školu tenisa koju organiziraju Teniski savez Virovitičko-podravske županije i TK TVIN Virovitica

U tijeku su prijave za novi turnus besplatne škole tenisa koji će početi 15. lipnja. Ovaj hvalevrijedan projekt potpisuje Teniski savez Virovitičko-podravske županije u suradnji s Teniskim klubom TVIN Virovitica. Djeci, čiji su roditelji oslobođeni bilo kakvog plaćanja, omogućen je kvalitetan i stručan rad s licenciranim trenerima. Prema riječima predsjednika Saveza Saše Felendeša, ujedno i jednog od voditelja škole, cilj je privući što više djece koja će, osim upoznavanja s čarima teniske igre, dobiti priliku stjecati nove prijatelje među vršnjacima.

  • Glavni cilj Županijskog teniskog saveza je promicanje tenisa kod najmlađe populacije i provođenje besplatne škole tenisa u županijskim klubovima, kao i organiziranje kampova, odnosno turnira za djecu. Ovim putem pozivam djecu u cijeloj županiji da nam se pridruže i otkriju sve čari ovog sporta – rekao je Felendeš.

Cilj sportskog treninga u toj dobi treba biti stvaranje navike redovitog vježbanja, poticanje djeteta da zabavnim i primjerenim sadržajima stvori pozitivan stav o kretanju te da zavoli sport, a uključivanjem u trening vrlo će brzo razviti disciplinu, ali i socijalne vještine u interakciji s novim prijateljima sa sportskog terena. Za detaljnije informacije možete se javiti na brojeve mobitela: 098/167-8097 (Saša Felendeš) i 095/870-2662 (Leo Gjogj). (www.icv.hr)

Share Button