Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

09. srpnja 2024.

Nika Dragičević dobila poziv u reprezentaciju Hrvatske do 16 godina

Nika Dragičević, članica teniskog kluba Didon iz Virovitice i dvostruka prvakinja Hrvatske, dobila je poziv izbornika u reprezentaciju Hrvatske za juniorke do 16 godina. Reprezentacija Hrvatske nastupit će na kvalifikacijskom turniru “Summer Cup” koji će se održati od 31. srpnja do 2. kolovoza u Ostravi. U skupini A, u kojoj je Hrvatska, nastupit će još Austrija, Češka, Danska, Velika Britanija, Norveška, Slovačka i Slovenija.

Kvalifikacije se igraju kroz četiri skupine i samo prve dvije reprezentacije iz svake skupine plasirat će se u finale “Summer Cupa” koje će se održati od 5 do 7. kolovoza također u Češkoj, u gradu Marianske Lazne.

Od 32 države najboljih šest reprezentacija kvalificirat će se na “Billie Jean King Cup Juniors” i finale “Juniors Davis Cupa”.
Reprezentaciju Hrvatske predstavljat će Nika Dragičević (TK “Didon” Virovitica), Ana Petković (TK “Libertas” Dubrovnik) i Lara Šerić (TK Split 1950).Ovo je potvrda sjajne forme virovitičke tenisačice kao i kvalitetnog rada trenera Dražena Lovrekovića. (www.icv.hr, TK “Didon”)

Share Button