Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

04. srpnja 2024.

Virovitica: U ugostiteljskim objektima bit će dozvoljeno produženo radno vrijeme i izvođenje žive glazbe za Rokovo 2024.

Gradonačelnik Virovitice, Ivica Kirin, potpisao je Odluku o produženju radnog vremena i izvođenju žive glazbe za ugostiteljske objekte vezano za Rokovo.

S obzirom na pristigle zahtjeve vezane za predstojeće manifestacije za obilježavanje Dana grada te velik broj posjetitelja koji će tih dana gostovati u gradu, ugostiteljskim objektima iz skupine „Restorani“ i „Barovi“ dozvoljeno je produženo radno vrijeme od 13. do 18. kolovoza do 2,00 sata (s 13. na 14. kolovoza, s 14. na 15., s 15. na 16., sa 16. na 17. te sa 17. na 18. kolovoza do 2,00 sata).

U sve navedene dane na otvorenim i zatvorenim terasama uz ugostiteljske objekte ne smije biti izvora glazbe nakon 24,00 sata. Za vrijeme trajanja programa na svim pozornicama Grada Virovitice, izvođenje istog ne smije ometati mehanička ili živa glazba s terasa ugostiteljskih objekata. Isto tako, za vrijeme trajanja programa nije dozvoljeno izvođenje žive glazbe s terasa ugostiteljskih objekata koje su na udaljenosti do 50 metara od pozornice. (virovitica.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Share Button