Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

04. srpnja 2024.

Izletište “Jezero” u Orahovici: Doznajte najvažnije stvari za omiljenu ljetnu turističku destinaciju Virovitičko-podravske županije

Grad Orahovica, Turistička zajednica grada Orahovice i poduzeće Ružica grad d.o.o, koje upravlja Izletištem „Jezero“, izdali su priopćenje kako bi upoznali i upozorili javnost na niz neprovjerenih i neslužbenih informacija koje dolaze putem grupe na društvenoj mreži Facebook pod naziv ”Jezero-Orahovica”.

Navedenu grupu otvorila je privatna osoba i ista ne raspolaže službenim informacijama vezanim za rad i upravljanje Izletišta „Jezero“.

Jedini vjerodostojni za davanje informacija vezanim za rad i upravljanje Izletištem „Jezero“ jesu Grad Orahovica, Turistička zajednica grada Orahovice i poduzeće Ružica grad d.o.o.

U nastavku donosimo nekoliko važnih informacija o korištenju Izletišta „Jezero“ za koje je bilo najviše upita.

BUNGALOVI

Bungalove nije moguće koristiti odnosno iznajmiti jer su isti u fazi ishođenja uporabne dozvole, a nakon završetka projekta potrebno je iste ponuditi u koncesiju.

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme Izletišta „Jezero“ je svaki dan od 08-20 sati te se u tom periodu mogu koristiti komunalne usluge na istom.

PARKIRANJE

Parkiranje se može platiti na parking-automatima ili SMS-om, a cjenik je u privitku priopćenja.

Ovim putem molimo sve posjetitelje i sve one koji žele doći na Izletište „Jezero“ da svoja pitanja upute gore navedenim naslovima na e-mail adrese:

ruzicagrad.orahovica@gmail.com
info@orahovica.hr
tzgorahovica@tzgorahovica.hr

CJENIK-PARKIRANJE

(orahovica.hr)

Share Button