Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

08. lipnja 2024.

Tomislav Kolec novi je predsjednik Autokluba Virovitica čija je autoškola, pri samome vrhu prolaznosti kandidata u Hrvatskoj

U prostorijama restorana Tricolore održana je izborna skupština Autokluba Virovitica. Nakon prihvaćanja radnih tijela skupštine, za sljedeće četverogodišnje razdoblje jednoglasno je za predsjednika izabran Tomislav Kolec. On će zamijeniti dugogodišnjeg predsjednika Mirka Šimića.

Novi predsjednik Kolec istaknuo je da će nastaviti raditi na boljitku Autokluba Virovitica te raditi na učvršćivanju pozicije Autokluba kao lidera u osposobljavanju kandidata za motorna vozila. Svakako je plan raditi na poboljšanju voznoga parka, kao i na tome da Autoklub Virovitica zaslužuje nove prostorije koje bi zamijenile trenutne.

  • Dodajmo samo da je Autoškola autokluba Virovitica pri samome vrhu prolaznosti kandidata u Hrvatskoj što je svakako rezultat kvalitetnog rada u proteklom razdoblju, a tim tempom rada nastavit će se raditi i u budućnosti – kazao je predsjednik Kolec. (www.icv.hr, tm)

Share Button