Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

16. svibnja 2024.

WorldSkills Croatia 2024: Od kvarteta sudionika iz VPŽ, Ivan Tomičić iz Tehničke škole Virovitica, ostvario je najbolji rezultat, 4. mjesto iz šumarstva

Na ovogodišnjem Državnom natjecanju učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2024., koje se održavalo u Zagrebu, među 350 natjecatelja, predstavilo se i četvero učenika s područja Virovitičko-podravske županije.

Najbolji rezultat ostvario je Ivan Tomičić iz Tehničke škole Virovitica kojem je za dlaku izmaklo postolje. On je u kategoriji šumarstva osvojio 4. mjesto. Mentor mu je bio Luka Mlinarić. „Korak do njega“, bila je Dona Dalia Rajnović, učenica Industrijsko obrtničke škole Virovitica, koja je u kategoriji „frizerstvo“ osvojila 5. mjesto. Mentorica joj je bila Željka Vargović. Osim njih, Kristina Smiljanić iz Srednje škole Stjepana Sulimanca Pitomača je bila deseta u kategoriji poslovne tajnice. Mentorica joj je bila jasmina Pavičić. Istodobno je Miloš Đorđević (Industrijsko obrtnička škola Virovitica), osvojio 12. mjesto kod automehaničara. Mentor mu je bio Aleksandar Bogatić. (www.vpz.hr)

 

Share Button