Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

17. veljače 2024.

Fotogalerija: VIROEXPO 2024. Članovi lovačkih društava i udruga pripremili lovački paprikaš za sve posjetitelje sajma: Najbolji lovački paprikaš skuhala LU “Jelen” iz Voćina

Kulinarsko-zabavni događaji zasigurno su jedni od najposjećenijih na sajmu Viroexpo. U kuhanju lovačkog paprikaša u okviru Viroexpo sajma natjecalo se stotinjak lovaca iz lovačkih udruga s područja VPŽ. Sve to pratili su brojni posjetitelji koji su mogli i uživati u odličnom paprikašu.

Iako su na ovom natjecanju svi pobjednici ipak su se birala tri najuspješnija paprikaša. Odlukom prosudbene komisije koja je imala uistinu težak zadatak, najboljim paprikašem proglašen je onaj kojega je skuhala lovačka udruga “Jelen” iz Voćina. Drugo mjesto pripalo je virovitičkim lovcima iz lovačke udruge “Srndać”, dok je treće mjesto pripalo ekipi lovačke udruge “Fazan” iz Sopja.

Nagrade najuspješnijima uručili su župan Igor Andrović, njegov zamjenik Marijo Klement i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu VPŽ Bojan Mijok. Program je nadahnuto vodio glumac Kazališta Virovitica Mijo Pavelko – Mikeš. (ww.icv.hr, bs, Foto: A. Zeko)

Share Button