Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

16. veljače 2024.

Fotogalerija: Završio prvi dan Viroexpa 2024: Donosimo atmosferu iz “sajamskog grada”

Iza nas je prvi dan 27. sajma Viroexpo. Sajamskim prostorom prošlo je mnogo posjetitelja koji su s velikim zanimanjem istraživali štandove izlagača.

Nakon što je predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković svečano otvorio ovogodišnji Viroexpo, posjetitelji su mogli uživati u bogatom programu.

Na “ulicama” ovogodišnjeg međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede gosti su mogli vidjeti dobro raspoloženog domaćina Mikeša, grofa i groficu Pejačević te sajamske maskote Virka i njegovu suprugu Virku. Na sajamskoj pozornici održan je i bogat kulturno-umjetnički program.

Uz Vladu RH, pokrovitelji sajma su i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma i sporta. Županija partner je Osječko-baranjska županija.

Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su – Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. (www.icv.hr, Foto: A. Zeko, D. Domišljanović, T. Szabo)

Share Button