Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

09. veljače 2024.

Počinje jubilarni 20. VIRKAS: Svečanom premijerom predstave “Krivi Billy s Inishmaana” kreće 30 dana bogatog kazališnog programa na četiri lokacije

Svečanom premijerom predstave “Krivi Billy s Inishmaana”, 9. veljače u 19.30 sati, službeno će biti otvoren jubilarni 20. Virkas. Drama “Krivi Billy s Inishmaana” Martina McDonagha, u režiji Dražena Ferenčine i koprodukciji Gradskog dramskog kazališta Gavella i Kazališta Virovitice govori o Billyju koji pokušava ostvariti neki drugi život u prirodi Aranskih otoka koja zastrašuje u svojoj okrutnosti. Nalik su joj i ljudi koji teško pokazuju emocije, a njihovu osebujnost podržava i sam pisac koji kroz “Billyja” oslikava sugestivnu galeriju lica stanovnika mističnog otoka Inishmaana. McDonagh ovom predstavom slika studiju usamljenosti, a otrgnuti se od toga i potražiti sreću središte je ovog teksta. 

Povodom jubilarne obljetnice Kazališta Virovitica od 9. veljače do 9. ožujka pripremljen je bogat program od 30 dana tijekom kojih će se izvoditi 16 predstava na četiri lokacije – Virovitica, Pitomača, Suhopolje i Slatina. Nevjerojatne izvedbe, talentirani glumci i gostovanja prestižnih kazališnih ansambala obilježit će ovogodišnji 20. Virkas, a cijeli program možete pogledati OVDJE.

Pojedinačna cijena ulaznice po predstavi je 10 eura, dok je cijena za učenike, studente, umirovljenike i pretplatnike Kazališta Virovitice šest eura. Cijena kompleta ulaznica je 60 eura, dok će učenici, studenti, umirovljenici i pretplatnici Kazališta Virovitica za komplet izdvojiti 40 eura. Radno vrijeme blagajne Kazališta Virovitice je svaki radni dan od 10 do 16 sati te sat vremena prije početka predstave. (www.vpz.hr, gavella.hr, Foto: Kazalište Virovitica). 

Share Button