Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

07. veljače 2024.

Orahovica: Raspisan Javni poziv za financiranje programa projekata udruga u području javnih potreba u kulturi, socijalnoj skrbi i civilnog društva

Gradonačelnik Orahovice Saša Rister donio je Odluku o raspisivanju i provedbi Javnog natječaja za predlaganje programa/projekata udruga u području javnih potreba u kulturi, socijalnoj skrbi, civilnog društva koje djeluju na području grada Orahovice za 2024. godinu.

Javni poziv je raspisan, a temeljem navedene odluke za udruge je na raspolaganju 19.645,90 eura. Kao i svake godine, udruge koje se žele javiti na Javni poziv, moraju popuniti nužne obrasce te prikupiti potrebnu dokumentaciju.

“Udruge su važan kotačić razvoja grada Orahovice i naravno da im pomažemo koliko možemo. Iznimno sam ponosan radom naših udruga koji su veliki promotori grada i zajedno činimo naš grad još ljepšim i privlačnijim. Zato pozivam sve udruge da se jave na Javni poziv kako bi našem gradu donijele nove sadržaje i pružile mogućnost još veće posjećenosti” – rekao je gradonačelnik Saša Rister. Više informacija i svu potrebnu dokumentaciju možete vidjeti OVDJE. (www.icv.hr, www.vpž.hr, Foto: ICV)

Share Button