Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

16. studenoga 2023.

Tamara Štefanec imenovana direktoricom Turističke zajednice grada Virovitice

Turističko vijeće Turističke zajednice grada Virovitice donijelo je na svojoj 17. sjednici Odluku o izboru i imenovanju direktora/ice Turističke zajednice grada. Novom direktoricom imenovana je Tamara Štefanec, koja će na dužnost službeno stupiti u prosincu.

Tamara je rodom iz Korije, završila je Poslovnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Marketing, te stekla titulu magistre ekonomije. Zaposlena je u IT tvrtki u Zagrebu, gdje će raditi do stupanja na dužnost direktorice.

Ističe kako se veseli povratku u rodni grad nakon gotovo devet godina života u Zagrebu, ali i izazovima koji su pred njom.

  • Radujem se novim izazovima i što ću svojim znanjem i iskustvom moći pridonijeti gradu, a ponajviše brendiranju grada Virovitice kao jednog kraljevskog grada na čemu će i biti glavni fokus u naredne četiri godine. Uz postojeće kulturne, sportske te zabavne manifestacije, marljivo ćemo raditi i na onim novima, te uz suradnju s ostalim dionicima, bez sumnje sadržajno pridonijeti kvaliteti života lokalnog stanovništva i, nadam se, privući što više gostiju. Virovitica je grad bogate kulturne, povijesne i prirodne baštine, imamo sve što treba imati jedan kraljevski grad i vjerujem da svatko od nas “domaćih” to zna, a na meni je sada da ga obučem u neko novo ruho i što bolje prezentiram kako bi za to saznali i drugi. Sigurna sam da, kad bi potencijalni turisti mogli vidjeti Viroviticu očima nekoga od nas, svaki od njih bi pronašao barem jedan valjan razlog zašto posjetiti i prošetati našim kraljevskim gradom, a možda i ostati – tko zna – istaknula je Tamara Štefanec. (virovitica.hr)
Share Button