Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

12. listopada 2020.

Župan Igor Andrović dobitnik je Zlatne plakete Općine Mikleuš, zahvalnice su dobili: Andrijana Miklić, Jadranka Grabar, Davor Kušanić, DVD Četekovac, Donja Stubica, Stožer civilne zaštite, Udruga branitelja INA Naftaplin

Na prigodnoj svečanosti, uz pridržavanje epidemioloških mjera, održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Mikleuš na kojoj su dodijeljena javna priznanja. Tako je Zlatnu plaketu Općine Mikleuš, dobio virovitičko-podravski župan Igor Andrović, dok su Zahvalnice općine pripale: Andrijani Miklić, Jadranki Grabar, Davoru Kušaniću, DVD-u Četekovac, Stožeru civilne zaštite Općine Mikleuš, Udruzi branitelja Domovinskog rata INA Naftaplin Kvin, Gradu Donja Stubica.

U ime nagrađenih, nazočnima, među kojima je bila i saborska zastupnica Vesna Bedeković, zamjenici župana Marijo Klement i Darko Žužak, predsjednik Županijske skupštine Miran Janečić, načelnici općina Čađavica (Mirko Rončević), Crnac (Mato Damjan) i Sopje (Berislav Androš), kao i domaćini, načelnik Općine Mikleuš Milan Dundović i predsjednik Općinskog vijeća Mikleuš Ivan Kanski, zahvalio se župan Igor Andrović.

– Drago mi je što ste prepoznali naša zalaganje za bolji život svakog stanovnika Mikleuša. Ova priznanje nas obvezuju da se i nadalje nastavimo boriti za Općinu Mikleuš, boljitak njegovih stanovnika, ali nastaviti se boriti i za svaku našu općinu i grad. I sa skromnim proračunom, ovdje u Mikleušu pokazali ste koliko se puno može napraviti, jer svi ovi projekti, na kojima ste marljiovo radili i koje je nabrojao načelnik Milan Dundović, imaju za svrhu bolji i kvalitetniji život za svakog stanovnika ove općine. Pred nama je izazovno razdoblje, 22 milijardi kuna će nam stići iz Europske unije, a dobar dio tog kolača završit će i u Virovitičko-podravskoj županiji i zato je važno da kada dođe vrijeme, budemo spremni s projektima kako bi mogli povući potrebna nam europska sredstva – naglasio je između ostalog župan Igor Andrović. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button
Skip to content