Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

17. rujna 2019.

Raspisan je Javni natječaj za dodjelu stipendije Virovitičko-podravske županije od 500,00 kuna za učenike koji se obrazuju za deficitarna zanimanja za potrebe obrtništva

Virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, raspisao je Natječaj za dodjelu stipendije Virovitičko-podravske županije za učenike koji se obrazuju za deficitarna zanimanja za potrebe obrtništva u školskoj 2019./2020. godini.

Pravo na sudjelovanje u Javnom natječaju za dodjelu stipendije imaju učenici koji udovoljavaju ovim uvjetima:

- da su redovni učenici trogodišnjeg ili četverogodišnjeg srednjoškolskog programa obrazovanja strukovnih škola Virovitičko-podravske županije - da imaju neprekidno prebivalište na području Virovitičko-podravske županije - da nisu, osim iz opravdanih razloga, ponavljali razred u osnovnoj školi, odnosno da ne ponavljaju neki od razreda srednje škole - da su državljani Republike Hrvatske.

Deficitarna zanimanja su:

Drvodjeljski tehničar dizajner/drvodjeljska tehničarka dizajnerica; Instalater grijanja i klimatizacije/instalaterka grijanja i klimatizacije; Stolar/stolarica; Pekar/pekarica; Automehaničar/automehaničarka; CNC operater/CNC operaterka; Vodoinstalater/vodoinstalaterka; Elektroinstalater/elektroinstalaterka; Krojač/krojačica.

Pojedinačni mjesečni iznos stipendije utvrđuje se u iznosu od 500,00 kuna, a dodjeljuje se na početku školske godine za deset mjeseci. Rok za prijavu je 15 dana od objave (objavljen je 17. rujna nap.a.). (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Javni natječaj (preuzmi)

Odluka o deficitarnim zanimanjima (preuzmi)

Skip to content