Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

03. travnja 2018.

Jedan Virovitičanin, „čovjek s krilima“ – Angelo Vuletić, pronašao je mjesto u službenoj publikaciji Turističke zajednice Kenije, „Why i Love Kenya“

U službenoj publikaciji Turističke zajednice Kenije, „Why i Love Kenya“ mjesto je pronašao i jedan Virovitičanin. Angelo Vuletić je čovjek koji je rijetko „s nogama na zemlji“. On je padobranac, koji će s vama poletjeti zrakom i sigurno vas prizemljiti s nekih 4.000 metara. Istina, neki će putem, pri brzini od “dvjesto na sat vrištati kao da padaju u provaliju”, neki neće, no Angelo će vas, bez obzira kakve su vam glasovne mogućnosti, bio to sopran ili tenor, nakon 60 sekundi leta, sigurno prizemljiti na neku od prekrasnih kenijskih plaža pored palminih grana i kokosa.

Angelo Vuletić je „ovisnik o adrenalina“, vrhunski padobranac, glavni instruktor Tandem Expert ekipe, danas član Skydive Diani tima i on je danas „sastavni dio turističke ponude“ ove velike zemlje. Ako vas put nanese u Keniju i poželite skočiti iz zrakoplova s nekim na leđima, najbolje nek to bude naš Angelo. S njim zrakom lete najznačajnije kenijske zvijezde, a prošle godine je letio i ministar turizma Kenije Najib Balala. (www.vpz.hr, Fotografije: Facebook)

Share Button