Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

05. studenoga 2017.

Fotogalerija: Na Jankovcu se uređuju parkirališna mjesta

Park prirode Papuk započeo je realizacijom projekta uređenja parkirnih mjesta na izletištu Jankovac. Ravnatelj Javne ustanove Alen Jurenac rekao je kako je ovo uvodna investicija u sklopu projekta uređenja ceste prema Jankovcu.
– Svjedoci smo velikih problema parkirnih mjesta na Jankovcu, puno je vozila koje dolaze a nemaju se kamo parkirati i zato smo krenuli u potrebno uređenje novih parkirnih mjesta – rekao je ravnatelj Jurenac.

U planu je uređenje Centra za posjetitelje u Slatinskom Drenovcu.
– U sklopu njega uredili bi i jedan plato za prihvat vozila te bi posjetitelji do Jankovca išli hodnjom novouređenom poučnom stazom što je također dio ovoga projekta – dodao je.

Isto tako, dio velikog projekta Geo priče je i nabava autobusa koji bi bio u vlasništvu Javne ustanove i koji bi služio, između ostalog, i za prijevoz posjetitelja do Jankovca. Radovi na uređenju parkirnih mjesta trajat će oko mjesec dana.
– Molim posjetitelje za strpljenje i posebno razumijevanje, pripremili smo i dvije pričuvne parkirne površine kako bi olakšali svim koji dolaze na Jankovac – rekao je Jurenac. (www.icv.hr, vg, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button