Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

23. prosinca 2016.

Fotogalerija: Donacija zaposlenika Virovitičko-podravske županije socijalnoj samoposluzi ”Djelo ljubavi” Virovitica


Savjet mladih Virovitičko-podravske županije organizirao je božićnu akciju prikupljanja potrepština za socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi” u Virovitici .
Obavijestili smo zaposlenike Virovitičko-podravske županije o našoj akciji, a oni su, ponaosob, kroz tjedan donosili namirnice koje su najpotrebnije korisnicima i na taj način je prikupljena ova vrijedna donacija – istaknula je Sanja Sabolić, predsjednica županijskog Savjeta mladih Sanja Sabolić.

Prikupljene potrepštine u socijalnu samoposlugu ”Djelo ljubavi”, predali su obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak, zamjenik župana Zdravko Dijaković, pročelnica Ureda župana Jasna Abramović, te predsjednica županijskog Savjeta mladih Sanja Sabolić.

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Željka Grahovac zahvalila je na ovoj vrijednoj donaciji koju je istaknula kao primjer, dodavši kako je od početka rada socijalne samoposluge u svibnju ove godine pa do danas, podijeljeno 14.800 kilograma hrane i potrepština.

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica djeluje na području grada Virovitice i susjednih 5 općina. Do danas su imali 28 akcija u kojima je sudjelovalo 107 volontera. Imaju 300 korisnika socijalne samoposluge, od kojih je njih 117 redovitih korisnika pomoći iz socijalne samoposluge. U prikupljanje hrane i potrepština, uz volontere, uključile su se i mnogobrojne udruge, osnovne i srednje škole na čemu su se u Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica posebno zahvalili. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

 

Share Button