Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

21. studenoga 2015.

Dani otvorenih vrata u Centru za poduzetništvo grada Slatine

Povodom Dana otvorenih vrata, ovih dana u Centru za poduzetništvo grada Slatine je izuzetno prometno i aktivno. Brojni gosti iskoristili su priliku upoznati se sa radom Centra.

Tako su u četvrtak, 19. studenog, Centar posjetili sudionici Poduzetničkog okruglog stola koji se taj dan održavao u dvorani Hrvatskog doma. Nakon njih Centar je ugostio i mlade članove Učeničke zadruge Sekvoja s voditeljicom zadruge Tatjanom Lulić Prpić.

U petak, 20. studenog, Centar za poduzetništvo grada Slatina posjetili su predstavnici Hypo banke, Slatinske banke, Hrvatske banke za obnovu i razvoj i Fine.

Ravnateljica Centra za poduzetništvo, Danijela Maravić predstavila je gostima dosadašnje rezultate rada Centra kao i planove za buduće razdoblje, gdje je upravo kvalitetnija suradnja poduzetnika i banka koje bi trebale pratiti i podupirati poslovanje poduzetnika istaknutO kao jedan od glavnih prioriteta.

U raspravi koja je uslijedila na kraju okupljanja, Boris Čagalj – voditelj HBOR-ovog Područnog ureda za Slavoniju i Baranju, prezentirao je nove kreditne linije HBOR-a namijenje poduzetnicima, kao i novi način izračunavanja kamata. Spomenuta je i mogućnost organiziranja javne tribine za poduzetnike, gdje bi oni imali priliku bolje se upoznati s kreditnim linijama banaka kao i načinom na koji banke mogu podržati i olakšati sudjelovanje svojih klijenata u EU projektima. (www.radioslatina.hr)

[g-gallery gid=”99627″]

Share Button