Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

20. studenoga 2015.

Virovitica: Održano predavanje Razvojne agencije VIDRA “Inovacije kao pokretač poduzetništva”

U organizaciji Razvojne agencije VIDRA u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje održano je predavanje na temu “Inovacije kao pokretač poduzetništva”, sufinancirano od strane Ministarstva poduzetništva i obrta kroz projekt “Poduzetnički impuls 2014.”.

Na samom početku rukovoditeljica odjela posredovanja HZZ-a, Područnog ureda Virovitica, Blaženka Bajan predstavila je rad HZZ-a na poticanju poduzetništva kroz razne projekte, a jedan od njih je i samozapošljavanje.

Predavanje je namijenjeno mladim poduzetnicima, onima koji se namjeravaju baviti poduzetništvom i onima koji se već bave njime, a održao ga je konzultant s bogatim iskustvom rada s poduzetnicima, Zvonimir Repač. Prema riječima predavača, poduzetništvo bez inovativnosti gotovo je nemoguće, a inovacija bez poduzetništva ostaje samo dobra ideja koja ostaje visiti u zraku. Predavanjem se nastojalo obrazložiti da dobra ideja ne znači uspjeh, da inovacija mora biti održiva i imati svoje uporište te da se danas bez inovativnosti ne može nikamo. (www.icv.hr)

[g-gallery gid=”99595″]

Share Button