Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

18. rujna 2023.

Mještani Gornjeg Viljeva asfaltiranom cestom su povezani s ostatkom općine, a u Miljevcima su izgrađena autobusna stajališta: Ono što nekima predstavlja brza cesta, to nama predstavlja ova prometnica

Na njihovim licima, sreća i zadovoljstvo. Jer…

  • Ono što nekima predstavlja brza cesta, to nama predstavlja ova prometnica koja nas asfaltom spaja, s Donjom Bukovicom, a dalje s ostatkom općine – naglasili su u ponedjeljak mještani Gornjeg Viljeva, malenog naselja u općini Nova Bukovica, kojima se ostvario dugogodišnji san.

Dobili su asfaltiranu cestu koja ih spaja sa svijetom. Do nedavno je u njihovom kućnom budžetu, kao „normalno“ bilo mijenjanje amortizera. Prije četiri godine, sredstvima Virovitičko-podravske županije, asfalt je postavljen u samom naselju, a danas su asfaltiranom cestom spojeni s ostatkom svijeta.

Zahvaljivali su u ponedjeljak mještani Gornjeg Viljeva župana Igoru Androviću jer je ostvario njihov dugogodišnji san. Asfalt je bio želja i težnja žitelja ovog naselja, danas je ostvarena. Uz župana Igora Androvića, u Gornjem Viljevu bio je i načelnik Općine Nova Bukovica Tomislav Bračun, kao i ravnatelj Županijske uprave za ceste, Bruno Perkec. Sredstvima Virovitičko-podravske županije, odnosno Županijske uprave za ceste, asfaltirana je ova dionica u duljini od 2.360 metara. Osim toga, izgrađena su i dva autobusna stajalište u Miljevcima. Za ove dvije investicije Virovitičko-podravska županija, odnosno Županijska uprava za ceste izdvojila je 380.000,00 eura.

  • Oduvijek su naša briga, kao Županije, svi naši gradovi, općine, ali i malena naselja kao Gornje Viljevo, gdje žive ljudi koji žele i koji zaslužuju uvjete kakve imaju i drugi. U budućnosti želimo da svako naše naselje, dobije asfalt, kako bi ljudima u njima, bilo ljepše i ugodnije živjeti. To je naša obveza prema stanovnicima svih naselja na našem području koja ga još nemaju – podcrtao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)
Share Button