Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

13. rujna 2023.

Raspisan Javni poziv za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva grada Orahovice u 2023. godini

Grad Orahovica raspisao je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva grada, kojim se provode mjere s ciljem jačanja poduzetnika na tržištu te podizanja razine poduzetničkih znanja i vještina.

U okviru Javnog poziva realiziraju se mjere potpora za pokretanje gospodarskih aktivnosti poduzetnika početnika, potpora za nabavu i ugradnju novih strojeva i opreme, potpore za nova zapošljavanja te potpore za sufinanciranje zakupa poslovnog prostora u Poduzetničkom inkubatoru.

  • Korisnici potpore mogu biti postojeći i novi mikro i mali poduzetnici i obrtnici koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu sa sjedištem na području grada Orahovice i koji imaju minimalno 50 posto zaposlenih radnika s prebivalištem/boravištem na području grada Orahovice. Pod obrtnicima se podrazumijeva fizička osoba koja obavlja djelatnost obrta, sporednog zanimanja te domaće radinosti registriranih sukladno Zakonu o obrtu. Paušalni obrti nisu prihvatljivi prijavitelji – stoji u javnom pozivu.

Detalji ovog javnog poziva mogu se vidjeti OVDJE (www.icv.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Share Button