Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

12. ožujka 2023.

Društvo “Naša djeca” Virovitica održalo redovnu izbornu i izvještajnu skupštinu: Željka Barić ostaje na mjestu predsjednice

U prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica, održana je redovna izborna i izvještajna skupština Društva “Naša djeca” Virovitica. Izvješće o radu podnijela je predsjednica udruge Željka Barić. Uz pomoć članova i volontera, na koje je posebno ponosna, predsjednica je navela neke aktivnosti poput kreativnih radionica – pričaonica, a koje su se provodile tijekom godine.

Cijele godine promicali smo prava djece te kvalitetno osmišljeno slobodno vrijeme za djecu. U ovoj godini želimo nastaviti s redovnim radom po kojem su poznati. Organiziranje 26. po redu maskenbala i 26. put priredbe za Majčin dan, kreativnim radionicama i pričaonicama obilježiti prigodnije blagdana, dječji tjedna te Dana grada, samo su neke od aktivnosti koje obilježavamo. U suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom Virovitica provoditi ćemo radionice subotom, a veliku pomoć u radu pruža nam Grad Virovitica, Turistička zajednica grada i donatori – poručili su iz Društva “Naša djeca” Virovitica. Financijsko izviješće podnijela je Đurđica Ivoš, za predsjednicu je opet izabrana Željka Barić, a za tajnicu Snježana Hađija. Nadzorni odbor čine Iva Moslavac, Mirjana Vodopić i Mira Jandriček. (www.icv.hr, Društvo “Naša djeca” Virovitica)

Share Button