Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

11. ožujka 2023.

Općina Suhopolje: Potpisan Ugovor o izvođenju radova na adaptaciji i uređenju Mjesnog doma u Cabuni

U prostorijama Hrvatskog doma Suhopolje, nakon provedenog postupka javne nabave, sklopljen je Ugovor o izvođenju radova kojima će se adaptirati i urediti unutarnji dio prostorije Mjesnog doma u naselju Cabuna.

Ovim Ugovorom planirana je adaptacija i uređenje Mjesnog doma u smislu uređenja novog vodovoda i kanalizacije, zatim električne instalacije, kao i drugih radova koji će navedenu zgradu učiniti energetski učinkovitijom, ali i pristupačnijom svim mještanima koji ju budu koristili.

  • Mjesni dom u Cabuni jedan je od najviše korištenih mjesnih domova na području naše općine i sukladno tome potrebna su dodatna ulaganja kako bi prostor zadovoljio potrebe svojih mještana. Kroz postupak javne nabave, odabran je izvođač s kojim je sklopljen ugovor te vjerujemo kako će radovi biti završeni u ugovorenom roku od osam mjeseci. Uz adaptaciju Mjesnog doma, u naselju Cabuna u tijeku su i druga dva velika projekta koja se financiraju sredstvima Općine Suhopolje i Virovitičko–podravske županije, kao i sredstvima EU fondova, a to su adaptacija Grofove ulice te obnova dvorca u Cabuni – poručili su iz Općine Suhopolje. (Općina Suhopolje)