Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

16. rujna 2021.

Prijavite se za jubilarno, 10. Izdanje Agroexpa – sajma agro proizvoda i opreme koji će se održati 25. rujna u Virovitici

Nakon jednogodišnje stanke, uvjetovane koronavirusom, 25. rujna, u Virovitici će se održati Agroexpo – sajam agro proizvoda i opreme. Bit će to njegovo jubilarno 10. izdanje.

  • Sajam će se održati kod Gradske tržnice Virovitica na otvorenom i natkrivenom prostoru, na čemu se zahvaljujemo Poslovnom parku, a sve to biti će uz pridržavanje epidemioloških mjera. Uz tradicionalnu ponudu naših povrtlara i voćara, doznat ćemo i tko će biti osvajač Zlatne žlice za najbolji med Agroexpa. Iako je godina bila loša za pčelare, imali smo prijavljena 59 uzorka. Oni su ocijenjeni u Tehnološko inovacijskom centru u Virovitici. Ove godine imat ćemo i gastronomsku ponudu, pa će svatko pronaći nešto za sebe – naglasio je pročelnik za gospodarstvo i poljoprivredu Virovitičko-podravske županije Bojan Mijok.

Kao i do sada, organizatori i pokrovitelji 10. sajma Agroexpo su: Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, a sve uz podršku udruga pčelara, te povrtlara i voćara s područja Virovitičko-podravske županije.

Prijavnicu za Agroexpo možete preuzeti OVDJE i popunjenu je poslati na e-mail adresu predrag.mrmos@vpz.hr. (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

 

Share Button