Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

06. svibnja 2021.

Fotogalerija: Počeli radovi na svlačionicama u Vaškoj i Josipovu u kojem će domaći Dinamo, ove jeseni, prvi put nakon osnutka, utakmicu odigrati na svom travnjaku

Počeli su radovi na izgradnji svlačionica u Vaškoj i Josipovu, na području općine Sopje. Vrijednost izgradnje svlačionice u Josipovu iznosi 835.409,25 kn, a u Vaškoj 817.466,75 kuna. Radove su obišli saborski zastupnik Josip Đakić, virovitičko-podravski župan Igor Andrović i njegov zamjenik Marijo Klement, kao i načelnik Općine Sopje Berislav Androš. Igračima i u Vaškoj i Josipovu, župan Andrović, donirao je nekoliko nogometnih lopti.

– Ovo je nastavak ulaganja u sport na području općine Sopje gdje djeluje i radi šest nogometnih klubova. Ulaganje u sport je ulaganje u mlade, u zdrav način života jer želimo da mladi imaju uvjete za bavljenje sportom – naglasio je načelnik Općine Sopje Berislav Androš.

Radovi bi trebali biti gotovo do početka iduće sezone. Njima se posebno vesele u Josipovu, gdje postoji klub Dinamo, koji je od svog osnutka, prije tri godine, sve svoje utakmice odigrao „u gostima“. Izgradnjom svlačionica povećat će se standard i kvaliteta boravka igrača i sudaca. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Skip to content