Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

03. svibnja 2021.

Fotogalerija: Virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, uručio je ugovore udrugama s područja grada Orahovice koje su se javile na javni poziv VPŽ

U Vijećnici Grada Orahovice, virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, uručio je ugovore udrugama s područja grada Orahovice koje su se javile na javni poziv Virovitičko-podravske županije, te ostvarile prava na bespovratna sredstva za svoje aktivnosti.

Župan Andrović je ugovore uručio sljedećim udrugama – Biciklistički klub „Lood“, Dijabetička udruga „Zdravlje Orahovica“, Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Jaglac Orahovica, Dijabetička udruga Orahovica Duo, Enigmatska udruga Orahovica, Lokalna akcijska grupa Papuk, Kreativna udruga Piccolo, Udruga za primicanje alternative i urbane kulture (Pauk), DVD Dolci, DVD Orahovica, Hrvatski časnički zbog Grada Orahovice, Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a VPŽ, Udruga HVIDR-a Orahovica, Udruga dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga grada Orahovice, Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Orahovica, Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata „Orao“ Orahovica – Našice.

- Sve naše udruge su naše bogatstvo, koje svojim djelovanjem, aktivnostima doprinose promocije kako u ovom slučaju grada Orahovice tako i Virovitičko-podravske županije i na tome vam veliko hvala – istaknuo je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Povjerenik Vlade RH za grad Orahovicu Saša Rister zahvalio se Županiji i županu Androviću na brizi koju vodi i za udruge s područja grada Orahovice:

- Naše udruge su doista vrijedne i rade odlične projekte koji promoviraju ne samo grad Orahovicu nego i Virovitičko-podravsku županiju i zato mi je drago da ih je i Županija prepoznala. Udruge su naša velika vrijednost i zato treba ustrajati da im se pruža svaka moguća pomoć bez obzira kojem segmentu grada pripadaju jer svaka donosi svoj dio kotačića razvoja grada i dobrobiti za naše sugrađane. Hvala županu Igoru Androviću i Virovitičko-podravskoj županiji što su uvijek tu uz nas i vjerna pomoć – zaključio je Rister. (www.vpz.hr, www.icv.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Skip to content