Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

30. travnja 2021.

Općina Crnac: Stari društveni dom u Milanovcu dobit će novo lice, pokrenut je projekt obnove i uređenja

Župan Igor Andrović i njegov zamjenik Marijo Klement, u društvu načelnika Općine Crnac Mate Damjana, obišli su stari društveni dom u mjestu Milanovac za koji je pokrenut projekt obnove i uređenja. Načelnik Mato Damjan naglasio kako se na ovom projekt intenzivno radi.

– Za uređenju ovog doma već imamo građevinsku dozvolu, a vrijednost investicije je 2,7 milijuna kuna. Vidljivo je kako je ovaj dom u potpuno derutnom stanju i zato smo pokrenuli ovaj projekt kako bi mještani i ovoga našeg mjesta imali svoj uređeni dom i mjesto za sve vrste svečanosti i drugih sadržaja. Projekt ćemo prijaviti na sve natječaje na koje može ići i nadamo se kako ćemo što prije proći te započeti s radovima – rekao je načelnik Damjan.

Župan Igor Andrović istaknuo je kako će Županija pomoći koliko god bude mogla.

- Društveni domovi su u svakom mjestu središte svih događanja i zato i najmanja mjesta moraju imati mjesta u kojima se mogu družiti, ali i mjesta u kojima mogu organizirati svoja društvena, ali i privatna događanja. Drago mi je da načelnik Damjan vodi brigu o svakom mjestu i siguran sam da će svojim prepoznatljivim upornim i marljivim radom i ovaj projekt vrlo brzo realizirati do kraja, a mi smo tu naravno kako bi pomogli i to ćemo zasigurno i učiniti – zaključio je župan Andrović. (www.icv.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Skip to content