Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

18. travnja 2021.

Sara Malčec i Matija Relić su seniorski prvaci Hrvatske, Maks Luka Šenjug osvojio HR srebro, na sjajnom uspjehu čestitao im je i župan Igor Andrović

Čudesna je to bila nedjelja u Zagrebu za članove Karate kluba Virovitica. Sara Malčec je postala seniorska prvakinja Hrvatske u katama. To je njen deveti naslov prvaka RH. Seniorski prvak Hrvatske je i Matija Relić u katama. Uz njega, na postolju je bio još jedan Virovitičanin, Maks Luka Šenjug, koji je u istoj kategoriji, bio srebrni. Uz njih u Zagrebu, bio je VTC karate trenerski dvojac, Maks Šenjug i Josip Škrablin.

- Virovitički karate, desetljećima je perjanica sporta Virovitice i Virovitičko-podravske županije. Iza sjajnih rezultata, puno je treniranja, znoja i odricanja, ali uvijek su uz vas odlični rezultati. I to nije plod slučajnosti, već kontinuiranog kvalitetnog rada. Hvala vam što na najbolji mogući način pronosite ime Virovitičko-podravske županije i Virovitice – kazao je čestitajući sjajnom karate tercetu, virovitičko-podravski župan Igor Andrović. (www.vpz.hr, Fotografije: Facebook)

Skip to content