Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

25. studenoga 2020.

U petak 27. studenog, održat će se Javna rasprava u postupku Strateške procjene utjecaja na okoliš Master plana prometa funkcionalne regije Istočna Hrvatska

U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, u petak 27. studenog, s početkom od 14,00 sati, održat će se Javna rasprava u postupku Strateške procjene utjecaja na okoliš Master plana prometa funkcionalne regije Istočna Hrvatska.

Na javnom izlaganju bit će prisutni predstavnici izrađivača Studije, tvrtke Ires ekologija d.o.o., Zagreb i predstavnici izrađivača Master plana, tvrtka UM i UM d.o.o., Zagreb. Tijekom javnog izlaganja nazočna javnost i zainteresirana javnost može postavljati pitanja o Studiji na koja usmeno ili u pisanom obliku odgovaraju predstavnici izrađivača Studije i Master plana. Javnost i zainteresirana javnost može svoja mišljenja, primjedbe i prijedloge na izrađenu Studiju upisati i u knjigu primjedbi koja je izložena uz Studiju i sažetak studije u svim Županijama partnerima, ili ih mogu dostaviti u pisanom obliku zaključno s danom završetka javne rasprave. Primjedbe i prijedlozi javnosti i zainteresirane javnosti koji ne budu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi, o čemu se više može vidjeti OVDJE.

Postupak javne rasprave obavit će se u skladu s odlukama, uputama i preporukama izdanim od Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te ostalih stožera civilne zaštite uz poštivanje svih epidemioloških mjera radi prevencije i sprječavanja širenja korona virusa.

Za sudjelovanje na javnoj raspravi potrebno je instalirati Zoom aplikaciju

https://zoom.us/j/4203436167?pwd=TEZ4OVVMMkR6SmcrZWdBcmdnak1vdz09#success

uz potrebe pristupne informacije.

Meeting ID: 420 343 6167

Passcode: masterplan (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Skip to content