Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

04. studenoga 2020.

Obavijest o uredovnom vremenu Upravnih tijela Virovitičko-podravske županije za rad sa strankama

Temeljem preporuka stručnih službi o mjerama zaštite građana i sprječavanja širenja korona virusa (COVID-19), u upravnim tijelima Virovitičko-podravske županije od 11. svibnja 2020. godine rad sa strankama odvijat će se:

– svaki radni dan: od 7,00 do 15,00 sati – uz obveznu prethodnu najavu putem telefona ili elektroničke pošte (na ulaznim vratima zgrade Virovitičko-podravske županije kao i na web stranici Virovitičko-podravske županije bit će istaknuti telefonski te ostali kontakti službenika putem kojih će moći dobiti sve potrebne informacije).

U službene prostorije Virovitičko-podravske županije mogu pristupiti samo stranke čiji se zahtjevi ne mogu riješiti bez njihove prisutnosti.

Prije ulaska u službene prostorije Virovitičko-podravske županije sve stranke bit će upućene na korištenje dezinfekcijskog sredstva za ruke i mjerenje tjelesne temperature te će se propuštati sukladno uputama ovlaštenih djelatnika na ulazu kako bi se izbjegla zadržavanja u zatvorenim javnim prostorima. Molimo građane za razumijevanje i poštivanje navedenog kako zbog vlastite sigurnosti tako i zbog zaštite svojih sugrađana. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

TELEFONSKI I E-MAIL KONTAKTI

Share Button