Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

23. siječnja 2020.

Postanite stanar poduzetničkih inkubatora u Slatini, Orahovici, Pitomači i Virovitici: Županija objavila Javni poziv za subvenciju korištenja poslovnih prostora

Župan Virovitičko-podravske županije, Igor Andrović, objavio je Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnog prostora Mreže poduzetničkih inkubatora Virovitičko-podravske županije za 2020. godinu, a odnosi se na korištenja poslovnih prostora u poduzetničkim inkubatorima u Slatini, Orahovici, Pitomači i Virovitici. Javni poziv je otvoren traje do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 30. studenog 2020. godine.

Prioritet ovog programa potpore je kroz ciljanju potporu gospodarskim subjektima, koji svojim poslovanjem ostvaruju tržišnu uspješnost, potaknuti njihov rast i ubrzati njihov daljnji razvoj. U Proračunu Virovitičko-podravske županije, za tu je namjenu osigurano 700.000,00 kuna.

Korisnici bespovratnih sredstava po ovom projektu su trgovačka društva, obrti, zadruge, udruge usmjerene na razvoj gospodarstva (gospodarsko interesna udruženja (klasteri), registrirani kod nadležnog registarskog tijela sa sjedištem u Virovitičko-podravskoj županiji i to prvenstveno poduzetnici početnici te poduzetnici koji se nalaze u razvoju svojih poduzetničkih aktivnosti, a bave se ili imaju namjeru baviti se proizvodnom djelatnošću, uslužnom djelatnošću vezanom uz proizvodnju, trgovinom, djelatnostima iz područja ICT-a multimedije, digitalne grafike, arhitekture i građevinarstva, elektrotehnike ili elektroničkog poslovanja, poduzetnicima koji razvijaju projekte ili koriste inovativan koncept poslovanja. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Javni poziv (preuzmi)

Izjava o korištenim potporama (preuzmi)

Obrazac OIONK (preuzmi)

Prijavni obrazac za dodjelu potpore (preuzmi)

Program potpore subvencioniranog korištenja poslovnog prostora (preuzmi)

Tablica proračuna (preuzmi)

Share Button