Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

23. rujna 2019.

U Slavonskom Brodu je održana Nacionalna konferencije Savjeta mladih RH na kojoj su sudjelovali i članovi Savjeta mladih VPŽ i Grada Virovitice

U organizaciji Udruge gradova u RH, Grada Slavonskog Broda i Savjeta mladih Grada Slavonskog Broda, u Slavonskom Brodu je održana 4. Nacionalna konferencija savjeta mladih RH. Na istoj konferenciji sudjelovali su i članovi Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije, predsjednica Melita Ilakovac i član Tomislav Vampovac, kao i članovi Savjeta mladih Grada Virovitice, predsjednica Mirela Krmpotić i potpredsjednik, Toni Perović.

U tri dana trajanja konferencije stručnjaci iz područja rada s mladima doprinijeli su kvaliteti programa i raspravama na Konferenciji. Ipak, najveći fokus je bio na samim članovima savjeta mladih koji su zajedničkim radom i na temelju primjera dobre prakse, iznjedrili konkretne rezultate Konferencije koji mogu biti korisni za njihov svakodnevni rad.

Podsjetimo, Nacionalna konferencija savjeta mladih središnji je, i najveći, godišnji susret namijenjen svim savjetima mladih u Hrvatskoj. Za cilj ima jačanje uloge savjeta mladih u procesima donošenja odluka i kreiranju lokalnih politika te izgradnju kapaciteta samih članova savjeta mladih. (www.vpz.hr, mi)

Skip to content