Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

27. kolovoza 2018.

Prijave za ovogodišnji, 8. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2018, otvorene su do 14. rujna

Ovogodišnji, 8. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2018 održat će se 22. rujna u Virovitici, a svi oni koji se žele prijaviti za izlaganje na ovom sajmu, koje je potpuno besplatno, trebaju to učiniti do 14. rujna. Prijavnicu za sudjelovanje možete preuzeti na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije www.vpz.hr u rubrici ”Natječaji i objave” ili ovdje.

Agroexpo 2018 će objediniti: 15. županijska izložba voća povrća i poljoprivrednih proizvoda, 13. županijsko ocjenjivanje, izložba meda i pčelinjih proizvoda, 10. međunarodno ocjenjivanje meda, 8. izložba ljekovitog bilja i 8. izložba vina. Inače, prikupljanje uzoraka meda za 13. Županijsko i 10. Međunarodno ocjenjivanje meda trajat će do kraja ovog tjedna (do 31. kolovoza).

Organizatori i pokrovitelji 8. sajma Agroexpo će biti: Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Savjetodavna služba Virovitičko-podravske županije. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

agroexpo-1

Share Button