Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

02. veljače 2017.

Virovitičanin Angelo Vuletić se sa 3.500 metara „bacio“ iz aviona čvrsto držeći u naručju ministra turizma Republike Kenije…

Vic kaže: „Znate li što leteći zec ima na leđima? Odgovor je: orla, a znate li što ministar turizma Republike Kenije ima na leđima? Jednog Virovitičanina koji se zove Angelo Vuletić. O ovom „ovisniku adrenalina“, vrhunskom padobrancu, Virovitičaninu Angelu, već smo pisali, ali sada su priču objavili svi relevantni mediji u Keniji.
Naime, ministar turizma Republike Kenije, Najib Balala stigao je na otvorenje Pride Inn Paradise Beach Hotela u Mombasi, te potom skočio padobranom iz zrakoplova s 3500 metara u tandemu s glavnim instruktorom Tandem Experti ekipe, i sada članom Skydive Diani tima, Virovitičaninom Angelom Vuletićem.
Osim ministra turizma u skoku su sudjelovali i sam direktor i vlasnik Pride grupacije, Hasnain Noorani, Sergey Aleseevich koji je skok izveo noseći Kenijsku zastavu od 60 kvadratnih metara te voditeljica Ingvild Finvåg. Skok je izveden iz zrakoplova Beechcraft Baron G58, a prizemljenje je izvršeno na plaži ispred samog hotela pri vrlo zahtjevnim uvjetima. Skok su popratili najveći Kenijski mediji te je i sam tandem skok prikazan na Kenijskoj javnoj televiziji. (www.vpz.hr, Fotografije: Angelo Vuletić)

Share Button