Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

Cijenjeni posjetitelji internetske stranice Virovitičko-podravske županije.

sanja bošnjak

U modernom svijetu 21. stoljeća, u kojem je brza i istinita informacija prioritet, a uporaba informacijskih i komunikacijskih tehnologija važan dio suvremenog poslovanja, posebno je naglašena moć Interneta kao sredstva komunikacije koje otvara širok pristup idejama i informacijama.

Stranica Virovitičko-podravske županije ima za cilj na brz, jasan i transparentan način svakom zainteresiranom potencijalnom korisniku pruži pravodobnu, istinitu i cjelovitu informaciju o svim segmentima rada i aktivnostima koje sva tijela Županije provode tijekom godine. Isto tako, cilj je upoznati javnost sa sadržajem tog rada kao i odlukama koje donose njena tijela.

Osim službene stranice Virovitičko-podravske županije, na raspolaganju su vam i Facebook stranica, Twitter te Youtube kanal koji su također odlična platforma za uvid u to što se zbiva u vašoj lokalnoj zajednici.

Ovim putem pozivamo i vas na participaciju – uključite se i šaljite nam svoje prijedloge kakvu sliku županije želite u budućnosti, ali i upoznajte nas s problemima koji će putem naših medija ukazati na njihova žarišta, kao i na moguća rješenja.

U tom pogledu otvoreni smo i pozdravljamo svaki oblik suradnje u cilju konstruktivnog i kulturnog dijaloga. Svaka vaša sugestija, ideja, prijedlog ili kritika bit će razmotrena, vrednovana i u konačnici korištenau funkciji unaprjeđenja međusobnog dijaloga na opće dobro svih naših građana.

Obnašateljica dužnosti župana

Sanja Bošnjak

Share Button