Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

Učitavanje događaja

« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Slatina: Daj 5 za cvijet

Ožujak 23 @ 09:30 - 12:00

Udruga MOTIV Akcijom „Daj 5 za cvijet“ priključuje se javnozdravstvenoj kampanji obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv karcinoma dojke koju u Virovitičko-podravskoj županiji provodi županijska Liga protiv raka. Svjetski dan borbe protiv karcinoma dojke ili Dan narcisa ove godine obilježava se 23. ožujka u cijeloj Hrvatskoj. Cilj ovogodišnje akcije u našoj županiji kupnja je ultrazvuka za Opću bolnicu Virovitica.

U suradnji s Ligom protiv raka Virovitičko-podravske županije i Turističkom zajednicom grada Slatine, obilježit ćemo ga zanimljivom šetnjom oko jezera Javorica uz prezentaciju tehnike nordijskog hodanja (hodanje uz aktivno korištenje štapova), discipline koja je sve popularnija i u našem gradu, prodajom narcisa i edukativnim informiranjem građana.

9:30 – okupljanje na Jezeru Jarvorica
10:00 – prezentacija nordijskog hodanja i zagrijavanje; voditelj prof. Zlatko Šantić
10:15 – zajedničko hodanje oko jezera Javorica u dužini od 5 km
12:00 – završetak

Pridružite nam se u subotu, 23. ožujka od 9:30 sati na jezeru Javorica. Darujmo svojih 5 kilometara za zajednički cilj – podizanje svijesti o velikoj važnosti preventivnih pregleda jer se karcinom dojke može otkriti na vrijeme i uspješno liječiti!!

Detalji

Datum:
Ožujak 23
Time:
09:30 - 12:00