Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

Učitavanje događaja

« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Dani ”Turske kulture u Slatini”: Projekcija filma – Gazda želi sretan kraj

17. travnja 2018. @ 20:00 - 22:00

Dani ”Turske kulture u Slatini” – 17. – 20. travnja

Projekcija filma: Gazda želi sretan kraj
Turska / Komedija / 109’ / 2014.- Art dvorana Kina Slatina, 20,00 sati.
Besplatna projekcija

Redatelj: Kıvanç Baruönü
Scenarij: Yılmaz Erdoğan
Direktor fotografije: Jean-Paul Seresin
Producent: Necati Akpınar
Uloge: Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Başoğlu, Erkan Can, Ersin Korkut, Mustafa Uzunyılmaz, Saba Tümer, Ayşenur Yazıcı, Nusret Çetinel, Hande Yögen, Mine Özsamun, Oğuz Okul, İcmal Aktuna, Zeki Ocak, ferruh Yenidoğan

Sinan je scenarist kojeg šef pošalje u Kapadokiju kako bi napisao scenarij za novi film. Ima jako malo vremena, a film mora imati sretan kraj. Dok on čeka inspiraciju, prvo naleti na Eylül, kćerku vlasnika hotela u kojem odsjeda, a zatim i na Faruka, veliku zvijezdu sapunica, koji mu je nekada bio dobar prijatelj. Iako avanture proživljene u ovom živopisnom kraju postanu poput filma za sve uključene u priču, sretan kraj, koji šef očekuje, se ne dogodi. Međutim, šef inzistira na sretnom kraju i Sinan ga mora naći.
Kıvanç Baruönü osnovnu i srednju školu završio je u Zonguldaku. Tijekom svog studija u Ankari pokazivao je veliki interes za fotografiju i kazalište te ostvario svoj dječački san –rad u medijima. Mnogo je godina radio na jednom od prvih privatnih radijskih postaja u Turskoj. Odigrao je važnu ulogu u razvoju privatnih radijskih postaja u Turskoj i njihovim pravnim temeljima. Utemeljenjem tv postaje Number One Music Channel vratio se televizijskim programima i počeo režirati glazbene spotove. Od ranih 90-ih do 2000. g. režirao je mnoge spotove s kojima je osvajao brojne nagrade. Radio je kao pomoćni redatelj na filmovima Plesačica / Dansöz i G.O.R.A. i u postprodukciji filma Leptirov san / Kelebeğin rüyası.

Detalji

Datum:
17. travnja 2018.
Time:
20:00 - 22:00