Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

Učitavanje događaja

« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Biciklijada “Na dva kotača Podravinom i Slavonijom, Virovitičko-podravskom županijom”

30. kolovoza 2015.

Biciklijada50x70cm

Povodom obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije u nedjelju, 30. kolovoza, održat će se biciklijada pod nazivom „Na dva kotača Podravinom i Slavonijom, Virovitičko podravskom županijom“. Ukupno su četiri mjesta polaska (Virovitica, Pitomača, Slatina, Orahovica), a završetak svake rute je u Višnjici, gdje će se održati biciklistički piknik. Povratak je oko 15.00 sati.

Biciklisti koji kreću iz Pitomače, kod kurije Janković u Kapela Dvoru spojit će se s biciklistima iz Virovitice te nastaviti zajedno prema Višnjici. Vrijeme polaska bit će objavljeno naknadno. Prijave su zaključene sa 27. kolovozom. U slučaju lošeg vremena biciklijada će se održati tjedan dana kasnije (6. rujna). Sudjelovanje na manifestaciji je na vlastitu odgovornost.

Ruta 1

Virovitica-Višnjica-Virovitica. Duljina rute je 79 km (s povratkom) od čega je oko 25 km makadama. U mjestu Kapela Dvor pridružuju se biciklisti iz Pitomače i zajedno se nastavlja do Drave i Višnjice. Polazak će biti ispred zgrade Županije, Trg Ljudevita Patačića 1, Virovitica u 9:00 sati.

Route 3,208,991

Ruta 2

Pitomača-Višnjica. Duljina rute od Pitomače do Višnjice je 71 km (bez povratka), od čega je oko 25 km makadama. Ruta koja ide pokraj mosta za Križnicu do mjesta Kapela Dvor gdje se pridružuju biciklisti iz Virovitice i nastavljaju zajedno do Višnjice. Polazak je na parkingu pokraj kućice Turističke zajednice (pokraj Crkve) u 8:30 sati.

Route 3,209,097

Ruta 3

Orahovica-Višnjica. Duljina rute je 41km (bez povratka) samo asfalta. Ruta koja ide magistralom od Orahovice do Višnjice. Polazak je kod paviljona u središnjem parku u Orahovici u 10,00 sati.

Route 3,209,115

Ruta 4

Slatina-Višnjica. Duljina rute je 23 km (bez povratka) samo asfalta. Najmanje zahtjevna ruta koja ide od Slatine preko Kapinaca, Vaške i Novaka do Višnjice. Polazak je u središnjem parku u Slatini (kod zgrade Gradske uprave) u 11,30 sati.

Route 3,209,132

Detalji

Datum:
30. kolovoza 2015.
Skip to content