Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

22. studenoga 2022.

U nedjelju 27. studenog u Josipovu će se odigrati humanitarna nogometna utakmica za pomoć Mateju Mioljeviću, dječaku koji boluje od leukemije

Nogometni klub Dinamo Josipovo u nedjelju, 27. studenoga organizira humanitarnu nogometnu utakmicu u znak pomoći Mateju Mioljeviću, dječaku koji boluje od leukemije. Snage će odmjeriti nogometaši županijskog drugoligaša Dinama i četvrtoligaša Slatine, a utakmica će se odigrati na josipovačkom stadionu Ciganka s početkom u 12.30 sati.
  • Mali Matej Mioljević star je pet i pol godina i prije tri tjedna mu je dijagnosticirana leukemija, te se trenutno nalazi u KBC-u Rebro u Zagrebu na liječenju, a kako će samo liječenje potrajati nekoliko mjeseci te su njegovi roditelji s njim i trenutno ne rade, odlučili smo pokrenuti humanitarnu akciju, odnosno odigrati nogometnu utakmicu kako bi prikupili financijska sredstva s ciljem pomoći obitelji. Matejev otac je član Upravnog odbora Nogometnog kluba Dinamo i smatrali smo da je naša dužnost pomoći im. Prijedlog za utakmicu smo uputili Upravi Nogometnog kluba Slatina, koja je odmah, bez razmišljanja, prihvatila poziv, te će i oni donirati određena sredstva. Ostale donacije za liječenje malog Mateja prikupljat će se na samoj utakmici, a sav prikupljeni novac će se uručiti direktno obitelji Mioljević. Ovom prigodom molim sve ljubitelje nogometa sa slatinskog područja, područja općine Sopje i šire da nam se pridruže u ovoj humanoj gesti – rekao je predsjednik NK Dinamo Josipovo, Dinko Brezec. (www.icv.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)