Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. svibnja 2022.

U Barcsu je župan Igor Andrović održao radni sastanak sa županima regija Baranya i Somogy vezano za prekograničnu suradnju programskog razdoblja 2021. – 2027.

Virovitičko-podravska županija je u dosadašnjim prekograničnim projektima uvijek imala vjerne partnere u Republici Mađarskoj, a očekuje se kako će slična situacija biti i u sljedećem programskom razdoblju 2021. - 2027. godine. Tim povodom, virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, uz ravnateljicu VIDRA-e Eminu Kovač, u Barcsu je održao radni sastanak sa županima regija Baranya i Somogy (László Őri, Norbert Biró), gradonačelnikom Barcsa (Csaba Tibor Koós), kao i predstavnicima županije Zala, Pannona EGTC...

  • U našim zajedničkim prekograničnim projektima, mi smo imali čvrstu suradnju s mađarskim partnerima, vjerujem da će tako biti i u budućnosti jer, iako nas dijeli rijeka Drava, mi imamo zajedničke interese s ciljem regionalnog razvoja ovog dijela Mađarske i Hrvatske uz rijeku Dravu – naglasio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović nakon sastanka u Barcsu. (www.vpz.hr, Fotografija: Facebook)
Skip to content