Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. prosinca 2021.

Objavljen javni poziv za upis djece u program predškole Dječjeg vrtića Suhopolje

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Suhopolje objavilo je Javni poziv za upis djece u program predškole za djecu rođenu od 1. travnja 2015. godine do 31. ožujka 2016. godine. Pozivaju se roditelji djece koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja, na upis djece u program predškole.

Program predškole obvezan je za svu djecu u godini prije polaska u Osnovnu školu koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoju u Dječjem vrtiću Suhopolje. Program u trajanju od 150 sati provodit će se od 1. veljače 2022. do 31. svibnja 2022. Upisi će se obavljati  od 20. prosinca 2021. do 20. siječnja 2022. u zgradi Dječjeg vrtića Suhopolje.

Obrazac Zahtjeva za upis možete preuzeti u prostorijama Dječjeg vrtića Suhopolje te na Internetskoj stranici Općine Suhopolje

Uz zahtjev je potrebno priložiti sljedeću dokumentaciju:

  • - Presliku izvoda iz matične knjige rođenih ili rodni list za dijete
  • - Preslike osobnih iskaznica roditelja
  • - Kopiju knjižice cijepljenja
  • - Nalaz i mišljenje prvostupanjskog tijela vještačenja (Centra za socijalnu skrb) o postojanju teškoća u razvoju (za djecu s posebnim potrebama)

Zdravstveni pregledi djece odvijati prema rasporedu utvrđivanja psihofizičkog stanja djece. Ostale obavijesti roditelji mogu dobiti pri upisu ili na telefon 033/ 771-454. (www.suhopolje.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Skip to content