Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. prosinca 2021.

Leteći lampioni, veseli Djed božićnjak i Božićni sajam privukli mnoštvo Čačinčana na Advent u ”Rupi”

Čačinci su priredili prelijep Advent u ”svom dvorištu”. U poznatom sportsko-rekreacijskom centru ”Rupa” bila je to predivna adventska večer koju su upotpunili prvo Božićni sajam u kojem su sudjelovali OPG-ovi s područja općine i šire, udruga Jaglac i učenici osnovne škole, a potom je uslijedio vrhunac večer. U prepunoj ”Rupi” pušteni su leteći lampioni koji su najviše oduševili one najmlađe, a potom je stigao i veseli Djed Božićnjak koji je s klavijaturama razveselio sve prisutne, a s onim najmlađima zapjevao i zaplesao te im potom podijelio i poklone. Ovu dojmljivu večer organizacijski naravno potpisuju Turistička zajednica i Općina Čačinci.
  • Prije svega moram reći da sam presretna što se odazvao jako velik broj ljudi i što sve ovo pokazalo punim pogotkom. Naši sumještani odlaze u druge gradove na Advente, a mi smo željeli nešto pružiti u našim Čačincima i pokazalo se da možemo. Hvala svima koji su došli, svim izlagačima, djeci i roditeljima, svim Čačinčanima i gostima i našim domaćinima Nogometnog klubu Mladost. Idemo dalje, pred nama je do Nove godine još niz događanja, a prvi je već u nedjelju kada nam dolazi betlehemsko svjetlo – rekla je direktorica Turističkog ureda Čačinci Ana Marunica. Večeri je bio nazočan i načelnik Alen Jurenac koji je također bio oduševljen.
  • Što reći nakon ovako divne večeri, doista od srca hvala svima, od našeg Nogometnog kluba koji je bio jedan od domaćina, do svih ostalih jer ovo je bilo nešto najljepše u vrijeme Božića u Čačincima. Hvala svima koji su uložili ogroman trud da se ovo ostvari i doista smo svi uživali. Svim svojim sumještanima i ovim putem želim sretan, miran i zdrav Božić – rekao je Jurenac. (www.icv.hr, vg, foto: Vladimir Grgurić)
Skip to content