Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

13. srpnja 2021.

Liker od višnje, Kostelac Distillery, osvojio zlato na najvećem i najprestižnijem svjetskom ocjenjivanju jakih alkoholnih pića – International Wine & Spirit Competition

Sjajne vijesti stigle su iz Londona, gdje je Liker od višnje, Kostelac Distillery iz Orahovice, na najvećem i najprestižnijem svjetskom ocjenjivanju jakih alkoholnih pića - International Wine & Spirit Competition osvojio - zlatnu medalju.

- Izuzetno smo ponosni na još jedno veliko priznanje za naš dugogodišnji rad na unaprjeđenju i konstantnom poboljšanju kvalitete. Liker od višnje je naš najprodavaniji liker, a poseban značaj ovoj nagradi daje podatak da smo jedini hrvatski proizvođač koji je dobio zlatnu medalju u kategoriji jakih alkoholnih pića na ovom prestižnom natjecanju – kazao je „alfa i omega“ Kostelac Distillery, Krešimir Kostelac.

Liker od višnje ocijenjen je s izuzetno visokih 95 bodova. Od nekoliko tisuća pristiglih uzoraka, samo su 22 likera zlatna, a među njima i orahovački. Osim toga, Kostelac Distillery je dobio i dvije bronce, za Liker 69 trava, te za sve popularniji Mountain Creek London dry gin. (www.vpz.hr, Kostelac Distillery)

Skip to content