Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

13. srpnja 2021.

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin polaznicima “Sportskih praznika”: Lijepo je što na organiziran i zdrav način provodite dio praznika

Započeo je treći turnus ovogodišnjeg projekta Hrvatskog školskog sportskog saveza “Školski praznici”. U Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici, u novoj grupi okupili su se učenici trećih i četvrtih razreda. Polaznike je uz pratnju pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Virovitice Alena Bjelice i tajnice Sportske zajednice Virovitičko–podravske županije Dore Međimorec, pozdravio virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

– Lijepo je što ovdje na organiziran i zdrav način provodite dio praznika. Pohvalio bih i vaše roditelje, koji su shvatili da je ovo najbolji način za provođenje slobodnog vremena – polaznicima “Sportskih praznika” - između ostalog rekao je gradonačelnik Kirin.

Kroz projekt “Školskih praznika” učenici će, uz stručno vođenje kineziologa, proći u pet dana osnove najpopularnijih sportova i sportskih igara. (www.icv.hr, mš, foto: Mario Šolc)

Skip to content