Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

28. lipnja 2021.

Big Jump 2021. I ove godine dođite na Križnicu i uživajte u bogatom programu

U povodu obilježavanja 9. godišnjice proglašenja Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav i Dana europske Amazone, u nedjelju, 11. srpnja 2021. godine održat će se manifestacija pod nazivom „Big jump for living rivers – Križnica 2021“.

Program počinje u 11 sati na izletištu na Križnici gdje će posjetitelji moći biti dio raznih aktivnosti. Uz bogat kulturno-zabavni program u 15 sati sudionici događaja istovremeno će skočiti u rijeku Dravu.

U sklopu manifestacije odigrati će se tradicionalni turnir odbojke na pijesku „Lozićev put“, a moći će sudjelovati sve ekipe uz uplatu kotizacije od 100 kuna. U kotizaciju su uključene majice za ekipe te konzumacija gastro delicija koje će biti poslužene nakon turnira. Prijave ekipa i uplate kotizacija odvijat će se neposredno prije početka turnira.

Nippy adventures sa svojom tradicionalnom biciklijadom „Bajsom i žlicom po Podravini“ i ove je godine dio manifestacije. Okupljanje sudionika biciklijade je u 8 sati, ispred Doma kulture Drago Britvić u Pitomači. Duljina staze je oko 50 kilometara, a kotizacija iznosi 70 kuna. Prijaviti se možete do 9. srpnja 2021. godine, a svi zainteresirani više informacija mogu dobiti na broj mobitela 098 767 266.

Tvrtka DRAFT d.o.o. u sklopu manifestacije organizira spuštanje kanuima rutom „Drava tour adventure“, a više informacija o samom izletu, kotizaciji i načinu prijave mogu se pronaći na Facebook stranici DRAFT turističke agencije.

Organizatori za sve sudionike navedenih aktivnosti unutar kotizacija osigurava zakusku i majice, a za najmlađe posjetitelje tu je osiguran zabavni program.

Sve posjetitelje na „Velikom skoku“ zabavljat će Tamburaški sastav „Od srca do srca“. (www.icv.hr, pitomaca.hr)

   
Skip to content