Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

24. veljače 2021.

dr. Miroslav Venus: Do sada smo na području Virovitičko-podravske županije cijepili 2.000 osoba, trenutno nam cjepivo, nažalost, mimo prvotnog dogovora dolazi “na kapaljku”

Na sjednici Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije, govorilo se o trenutnom broju cijepljenih osoba na području VPŽ, ali i slabom dolasku cjepiva.

- Nažalost, cjepivo nam dolazi „na kapaljku“, daleko je to od prvotno dogovorenog, vidimo, kao na razini Hrvatske, tako i u Virovitičko-podravskoj županiji. Uz liječničke ordinacije opće medicine, stanovnike naše županije cijepimo i u prostorima Zavodu za javno zdravstvo Sveti Rok VPŽ, u Virovitici i Slatini, ali čim dođe više potrebnog cjepiva, bit će spremni punktovi u Virovitici, Slatini, Orahovici, Pitomači i Voćinu. Trenutno cijepimo starije osobe i kronične bolesnike, a do sada je cijepljeno 2.000 osoba na području Virovitičko-podravske županije – kazao je dr. Miroslav Venus, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok VPŽ.

Inače, iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije, apeliraju na one koji se testiraju na korona virus, da se na vrijeme predbilježe i naruče, kako se ne bi stvarale bespotrebne gužve. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Skip to content