Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

22. veljače 2021.

Korona virus u VPŽ: Novo inficirane su tri mlađe osobe iz Virovitice, Slatine i Mikleuša, preminuo je muškarac 1933. godište

Muškarac, 1933. godište, preminuo je uslijed infekcije COVIDOM-19, a pritom je imao i brojne komorbiditete. On je ukupno 104 žrtva korona virusa na području Virovitičko-podravske županije od početka epidemije, izvijestio je Stožer civilne zaštitite VPŽ.Inače, u posljednja 24 sata, testirano je 48 ljudi, od kojih su tri osobe mlađe životne dobi bile pozitivne na virus SARS-CoV-2. Oni dolaze iz Virovitice, Slatine i Mikleuša. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Virovitica trenutno je 10 COVID-19 pozitivnih pacijenata.

Od početka epidemije korona virusa, s područja VPŽ, virusom SARS-CoV-2, a prema naj novijim podacima Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok VPŽ, kojima su dodani i pozitivni na „brzim testovima“, koji inaše nisu prikazani u „dnevnim izvješćima“, zarazilo se 3.544 osoba. Nažalost, stotinu i četiri osobe su preminule od posljedica infekcije COVIDOM-19. Usprkos, trenutnom smirivanju situacije s korona virusom, manjem broju zaraženih i hospitaliziranih, iz Stožera civilne zaštite VPŽ, apeliraju na odgovornom ponašanju i poštivanju epidemioloških mjera. (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

 
Skip to content