Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

15. listopada 2020.

Situacija se ne smiruje: Na COVID-19 pozitivno je novih 18 osoba u Virovitičko-podravskoj županiji, trinaestero je hospitalizirano

Prema trenutno dostupnim informacija, s područja Virovitičko-podravske županije, 18 je novo zaraženih osoba korona virusom. Od 79 uzoraka, 59 ih je bilo negativno, dva se još obrađuju, a 18 je pozitivno na virus SARS-CoV-2, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite VPŽ. U Općoj bolnici Virovitica trenutno je hospitalizirano deset COVID-19 pacijenata. Istodobno, u KBC-u Osijek su tri pacijenta s područja Virovitičko-podravske županije. Dvoje ih je na respiratoru, dok je jedna osoba u Klinici za infektologiju. Na području VPŽ, 274 osobe su u samoizolaciji. Prema podacima dobivenim iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok VPŽ, trenutno se na području Virovitičko-podravske županije, 98 osoba liječi se u kući, a 14 ih se oporavilo.

Od početka korona virusa, na području Virovitičko-podravske županije, 367 osoba se zarazilo COVIDOM-19. Istodobno, šest žena i četiri muškaraca, preminuli su s područja VPŽ. Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije, apeliraju na odgovorno ponašanje, uz pridržavanje sigurnosnih i epidemioloških mjera. (www.vpz.hr, Fotografija: Ilustracija)

Skip to content