Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

15. listopada 2020.

Konstituirajuća sjednica: Edita Vidak nova je predsjednica Savjeta mladih Grada Virovitice, potpredsjednik je Alen Moslavac

U virovitičkoj gradskoj vijećnici održana je konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Grada Virovitice. Sjednicu je vodila predsjednica Gradskog vijeća Lahorka Weiss, koja je zahvalila dosadašnjem sazivu Savjeta na uspješnoj suradnji i izrazila želju za nastavkom suradnje i s novim sazivom. Zahvalila je svim novoizabranim članovima koji su izrazili volju da se na ovaj način uključe u rad Gradske uprave. Članovi virovitičkog Savjeta mladih jednoglasno su za novu predsjednicu izabrali Editu Vidak, a za njezinog potpredsjednika Alena Moslavca.

– Zahvaljujem na ukazanom povjerenju i za sve vaše ideje, zahtjeve i sve ostalo, bit ću vam na raspolaganju putem društvenih mreža i mobitela – rekla je članovima Savjeta nova predsjednica Edita Vidak.

Članove Savjeta pozdravio je i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

– Ovo vrijeme korone kada nema većih okupljanja treba iskoristiti za planiranje akcija u budućnosti. Vi morate biti medijatori između gradskih struktura i mladih, zato ćete biti upućeni u sve gradske aktivnosti, što će nam obostrano olakšati posao – naglasio je Kirin.

Dosadašnja predsjednica virovitičkog Savjeta mladih Mirela Krmpotić, koja je i u novom sazivu ostala članica, zahvalila je svima na dosadašnjem radu u vjeri da će poboljšanjem epidemioloških prilika Gradski savjet mladih ponovno raditi punim intenzitetom. (www.icv.hr, Fotografije: Mario Šolc)

Share Button
Skip to content